Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Koelhuis Bergmans
Een aardappel op- en overslag sorteerbedrijf. Gespecialiseerd in het koelen en opslaan van aardappelen, het opzakken, sorteren, vullen van bigbags etc (te Wijnaldum).
www.koelhuisbergmans.nl
Handgebakken Chips
Deze chips worden door boeren gebakken van hun eigen aardappelen.
www.ambachtelijkechips.nl
Bonna Terra Aardappelen
Bonna Terra is een nieuw handelshuis voor biologische aardappelen.
www.bonnaterra.nl
advertentie
Aardappelinfo
Op deze website vindt je alles over aardappelen!
www.aardappelinfo.nl
Aardappel Start
Op deze marktplaats kan iedereen gratis advertenties plaatsen op het gebied van aardappels (ook machines, gewas-bescherming, ...)
aardappel.paginamarkt.nl
Potatoes NL
Dit is de aardappelsite van het akkerbouwbedrijf Anema.
www.potatoes.nl
Vakblad AGF
De site van handelsinformatie over aardappelen, groenten en fruit.
www.vakbladagf.nl
De Aardappel Informatie
Hier vindt je meer informatie over de aardappel.
www.paradijsvogel.nl/aardappel.htm
Aviko
Producent van aardappelproducten. Informatie over bedrijf en producten (te Steenderen).
www.aviko.com
advertentie
Goedkoop Lekker
De culinaire site voor de smalle beurs.
www.goedkooplekker.nl
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.