Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Afvallen For You
Opzoek naar een dieet? Deze webstek helpt bij het vinden van dit dieet. Waar moet je nou opletten? En welk dieet levert kwaliteit die jij nodig hebt.
www.afvallenforyou.nl
Pu Erh - De Oosterse Vetkiller
Slankheidskuur op basis van Pu Erh die de vetverbranding en stofwisseling stimuleren.
www.getslim.nl
Slapend Slank
Val af terwijl u slaapt.
www.slapendslank.nl
advertentie
Afvallen en Voeding
Informatieve website over afvallen en gezonde voeding.
www.afvallen-voeding.nl
Festina Lente
Festina Lente is een praktijk voor Endermologie. Zij geeft behandelingen op het gebied van de esthetische verzorging, het afslanken en het revalideren van weefsels.
www.festina-lente.nu
Gezond Afvallen en Vermageren
Gezond, fit, slank en vitaal door gezonde voeding. Aan de hand van onze online coachingsprogramma's helpen we u tot een optimaal gewicht te komen. Wij verstrekken ook algemene specifieke voedingsadviezen.
www.voedings-gezondheidsadvies.com
Stackershop
Het afslankartikel Stacker laat u afvallen op twee weken tijd.
www.stackershop.com
Nutrition Shop
Online shop van Herbalife producten.
www.nutritionshop.nl
Afvallen Binnen Uw Bereik
Uitgebreide omschrijving van de meest populaire dieten.
www.afvallen-en-dieet.nl
advertentie
Afvallen na bevalling
Je hebt waarschijnlijk overtollige zwangerschapskilo’s die je er heel graag af wilt krijgen. Zo snel mogelijk.
www.slanknazwangerschap.nl
Zicht op Gewicht
Gezond leven maar ook plezierig leven. Met overgewicht is bewegen moeilijker en kun je aan bepaalde activiteiten niet meer deelnemen. Door te kiezen voor een andere leefstijl is het mogelijk om hierin verandering te brengen.
www.zichtopgewicht.nl
Snel Afvallen
Supersnel afvallen met behulp van Phase 2.
www.supersnel-afvallen.nl
Resultaten: 26      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.