Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Aangenaam Koel
Airconditioning voor doe-het-zelver en bedrijf vanaf 399,- euro.
www.aangenaamkoel.nl
Uw Online Airco Specialist
Bij deze winkel bent u aan het juiste adres voor een correcte kwaliteit en prijs verhouding. Het assortiment van airco's bevat kwalitatief hoogwaardige airconditioning en componenten. Deze shop levert aan particulieren en zakelijk klanten.
www.airco-bestellen.nl
Nederland Koel
Alles over airconditioning en klimaatsbeheersing. Informatie, tips, erkende installateurs en veel meer.
www.nederlandkoel.nl
advertentie
B&V Techniek
B&V Techniek is een bedrijf uit Zuid-Holland dat gespecialiseerd is in de levering, installatie en onderhoud van airconditioning installaties.
www.benvtechniek.nl
Airco Direct
Airconditiong bestemd voor particulieren en klein zakelijke opdrachtgevers.
www.airco-direct.nl
NVKL
De NVKL is de representatieve brancheorganisatie van 650 bedrijven in de professionele koudetechniek, luchtbehandeling en airconditioning.
www.nvkl.nl
Airco Informatie
Deze website geeft onafhankelijke informatie over airco's.
www.airco-airconditioning.nl
Airco Verwarming
Webwinkel in airconditioning en vloerverwarming. Daarnaast leveren wij nog houtkachels en sanitair.
www.comfortwereld.nl
NiMaTec
Snelle levering van airconditioning en ventilatie over heel Nederland.
www.aircosite.nl
advertentie
Coolpoint Aircoshop
De aircoshop van Nederland: grote keuze in merken en typen airconditioners en accessoires.
www.coolpoint-aircoshop.nl
Pacific Air
Installateur van aircoditionings en koel- en vriescellen en -kasten.
www.pacific-air.nl
RCC Koude en Luchtbehandeling
Op de website van het vakblad RCC Koude en luchtbehandeling vindt u nieuws over koeling en koudetechniek. Informatie over trends in airconditioning en ventilatiesystemen.
www.koudeenluchtbehandeling.nl
Resultaten: 16      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.