Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Boeknet
De Nederlandse internet boekhandel.
www.boeknet.nl
Bruna
Meer dan 100.000 titels online te bestellen.
www.bruna.nl
Taalmarkt
Taalmarkt is een speciale website voor taal, reisboeken, woordenboeken, studieboeken. Maar ook voor taal cdís, spelletjes, dvdís, dus alles om een taal te leren.
www.taalmarkt.nl
advertentie
Het Leeswinkeltje
Verkoop van diverse tweedehands boeken. Regelmatige aanvulling van nieuwe titels. Verzending gebeurt via de post. Keuze uit hobbyboeken, kinderboeken, kookboeken, medische boeken, enz.
www.hetleeswinkeltje.nl
Van Stockum
Ruim 5.000.000 leverbare boeken in vele genres. Snelle levering.
www.vanstockum.nl
Selexyz
Bestel je boeken online bij Selexyz Groot aanbod, goedkoop thuisbezorgd.
www.selexyz.nl
Matilda's Boek
Antiquariaat & Boekhandel. Luisterboekenwinkel.
www.matildasboek.nl
Kind en Ouder
Boekwinkel Kind & Ouder is een boekwinkel met boeken voor en over kinderen en voorziet in de informatiebehoefte van ouders over opvoeding, kinderen met een beperking en andere kindgerelateerde onderwerpen.
www.kindenouder.nl
Bol
De leukste manier om boeken en muziek online te kopen.
www.bol.com
advertentie
Standaard
Website van de Standaard Boekhandel.
www.standaardboek.com
Hitstore
Muziek, dvd's, cd's, tijdschriften en film.
www.hitstore.nl
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.