Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Het Bouwplein
Website over bouwen, verbouwen, sanitair, keukens, verwarming, bouwvergunning etc.
www.hetbouwplein.nl
Aannemersbedrijf Ron Kok
Aannemersbedrijf Ron Kok levert nieuwbouw en het verbouwen of renoveren van uw huis of bedrijfsruimte (te Amsterdam).
www.aannemersbedrijfronkok.nl
Onderhoud en Bouwbedrijf
Globaart Onderhoudsbedrijf combineert creativiteit met vakmanschap. Afspraak is afspraak, topkwaliteit en maatwerk dat is wat u als relatie van ons mag verwachten en daar kunt u ons altijd op aanspreken.
globaart.nl
advertentie
CF kunststofprofielen
Dit bedrijf levert kunststof profielen voor de bouw.
www.cf-kunststofprofielen.nl
Van Hoek Bouw
Van Hoek Bouw is actief in zowel utiliteitsbouw als particuliere bouw en renovatie projecten.
www.vanhoekbouw.nl
Debouwwerkt
Debouwwerkt.nl zorgt ervoor dat u sneller een vakman in uw regio vindt om uw bouw- of verbouwplannen uit te laten voeren.
www.debouwwerkt.nl
Bouwbedrijf Webbink b.v.
Aannemersbedrijf actief op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw (te Vriezenveen).
www.webbink-bouw.nl
Breman Groep
Keten van installatiebedrijven en service- en onderhoudsbedrijven van technische installaties, gericht op de woningbouw.
www.breman.nl
Bouwbedrijf Lont BV
Voor woningbouw, utiliteitsbouw, bewaarschuren, renovatie en onderhoud (gevestigd in Het Bildt).
www.lont.nl
advertentie
Bouwen met Staal
De stichting Bouwen met Staal is een organisatie die voor staalbouwend Nederland een groot aantal activiteiten en diensten ontplooit.
www.bouwenmetstaal.nl
Goldewijk
Laat uw eigen huis verbouwen. Vraag het gratis magazine aan.
www.goldewijk.nl
Klussen
Hier vind je alles over klussen, bouwen en verbouwen.
www.klussen.nl
Resultaten: 23      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.