Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Nederlandse Brandweer
Op deze site vindt u informatie van en over de brandweer.
www.brandweer.nl
BWS-Safety
Dynamisch bedrijf met gediplomeerde en gemotiveerde beroepsbrandweermensen die weten wat hun taak inhoudt.
www.bws-safety.vpweb.nl
Brandweer Colmschate
Uw vrijwillige brandweerpost in Colmschate bij Deventer.
www.brandweercolmschate.nl
advertentie
Brandweer Veenhuizen
Vrijwillige brandweer Veenhuizen met veel informatie, foto's, filmpjes en het laatste nieuws.
www.brandweerveenhuizen.nl
Brandweer 112
Brandweer voor de regio midden- en west-brabant.
www.brandweer112.nl
Brandweer Deventer
Nieuws en informatie vanwege de brandweer in Deventer.
www.brandweerdeventer.nl
Brandweer trainingcentrum
Opleiden van overheids- en bedrijfsbrandweermensen voor hun operationele taak van brandwacht.
www.botcboxmeer.nl
Brandweer Gouda
Op deze site wordt u ge´nformeerd over het reilen en zeilen van de brandweer van Gouda.
www.brandweergouda.nl
Brandweer documentatiecentrum
Het Nationaal Brandweer-documentatiecentrum, kortweg NBDC, verzamelt al jarenlang allerlei documentatie op het gebied van de (geschiedenis van de) brandweer en rampenbestrijding in Nederland.
www.nbdc.nl/cms/show
advertentie
Jeugdbrandweer Zelzate
Afdeling in een brandweerkorps die jongens en meisjes tussen 10 en 18 jaar opleiden tot volwaardige brandweermannen/vrouwen.
www.jeugdbrandweer-zelzate.net
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.