Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Catering Bedrijven
Op zoek naar een cateringbedrijf? Gratis offertes aanvragen.
www.catering-bedrijven.nl
Verbijsterend Exclusieve Catering
Verbijsterend verzorgt de catering en prive diners bij u thuis of op locatie. Daarnaast organiseren wij Franse en Mediterane kookworkshops en kooklessen en beschikken wij over 3 studio's in Amsterdam.
www.verbijsterend.nl
Catering La Casserole
Hoge kwaliteit catering en feesten voor kasteel-trouwen.
www.la-casserole.nl
advertentie
SB Catering
De cateraar waarvan u ge´nspireerd zult raken voor de organisatie van uw evenement of feestelijke bijeenkomst op uw bedrijf of bij u thuis.
www.sb-catering.nl
Van der Schoot Partyverhuur
Van der Schoot partyverhuur is een professioneel bedrijf en is zeer goed met het verhuren van horecabenodigdheden voor een geslaagd feestje.
www.schoothorecaservice.nl
Moeders Keuken
Wij koken voor u aan huis of op locatie naar wens, op niveau, met veel zorg en liefde voor de producten.
www.moederskeuken.nl
Fayadosu Handelsonderneming
Wij verzorgen catering voor feesten en partijen, bloemen en planten, webdesign, schilder- en schoonmaakwerkzaamheden, recycling van oud metaal, graveren van spiegels en glas en naildesign.
www.fayadosu.nl
Appel B.V.
Staat in voor catering, schoonmaak en receptiedienstverlening.
www.appel.nl
Partyverhuur Oldenzaal
Tenten huren? Tafels huren? Stoelen huren? Partyverhuur Oldenzaal, is het adres om van uw tuinfeest, bedrijfsfeest, jubileum, bedrijfsborrel, beursinrichting of promotie-activiteiten een grandioos succes te maken.
www.partyverhuuroldenzaal.nl
advertentie
Luisa Parlato
Italiaans catering met het slow food instelling.
www.luisaparlato.nl
Verhaaf Party Catering
Luxe catering op diverse toplocaties in Nederland en Belgie.
www.verhaaf.nl
La Vie Catering
La Vie Catering stelt zich tot doel uw verwachtingen te overtreffen, dit leverde ons de Cateringaward 2003 op voor beste cateraar van Nederland.
www.laviecatering.nl
Resultaten: 19      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.