Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Parship
Parship stelt niet zomaar singles aan elkaar voor: hiervoor gebruiken we het een unieke methode die matcht op basis van persoonlijkheidskenmerken. We matchen u zo aan singles die echt bij u passen.
www.parship.nl
Date-online
De beste gratis datingsite voor Nederland en België.
www.date-online.nl
Floxtar: 100% Gratis Dating
Floxtar introduceert een nieuw concept Social Dating: een combinatie van social networking en dating.
www.floxtar.com/nl
advertentie
Relatiefront - Gratis Dating
Relatiefront beschikt over diverse leuke functies zoals online bellen, een uniek mail systeem, 3d chat, persoonlijke welkomstboodschap inspreken, webcam chat, flash chat en nog veel meer.
www.relatiefront.nl
Dating Wijzer
Geeft tips, suggesties en advies voor online dating.
www.dating-wijzer.nl
Knuz.nl
Gratis datingsite met meer dan 67.000 leden.
www.knuz.nl
SociNet Dating
SociNet Dating is een online relatieservice die zich richt op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. SociNet.nl onderscheidt zich van reguliere datingsites door een unieke matchmethode die mensen met elkaar in contact brengt.
www.socinet.nl
10 Seconds Dating
Dertig singles ontmoeten dertig andere singles op één avond.
www.10sec.nl
Russische Vrouwen
Russische vrouwen zoeken contact met Nederlandse mannen voor het opbouwen van een relatie. Ontmoet mooie Russische, Wit-Russische en Oekrainse dames die willen trouwen. Wordt nu gratis lid.
www.lublu.nl
advertentie
Perfecte Partner: dating site
Bij Perfecte Partner kan u gezellig internet daten, date op onze relatiesite en vindt uw serieuze relatie.
www.perfecte-partner.nl
Herpes Dating
Dating site voor mensen met herpes in Nederland en België.
www.hg-dating.nl
Dating 2000
Dating 2000 is een serieuze en volledig gratis datingsite voor alleenstaanden en de perfecte site als je op zoek bent naar leuke contacten een serieuze relatie, vriendschap, sportmaatje of nieuwe MSN contacten.
www.dating2000.nl
Resultaten: 59      Pagina: 1  2  3  4  5 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.