Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Deurbel
De site voor al uw deurbellen. Bij deurbel-zaak.nl heeft u een ruime aan deurbellen, waaronder een draadloze deurbel, een deurbel met camera of een deurbel met telefoon.
www.deurbel-zaak.nl
Deurtotaalmarkt
De meeste deuren die deze site aanbiedt zijn direct uit voorraad leverbaar, maar wilt u liever iets persoonlijks bieden we ook maatwerk deuren aan. Alle deuren worden met een laag grondverf afgeleverd.
www.deurtotaalmarkt.nl
Kroon Kozijn Leerkes BV
Levert en monteert kunststof ramen, deuren, kozijnen, serres en dakkapellen onder VKG-keur met 15 jaar garantie.
www.leerkeskozijn.nl
advertentie
Tinga deuren
Het gamma van dit bedrijf ligt vooral bij ramen en buitendeuren.
www.tingadeuren.nl
Weekamp Deuren
Weekamp heeft een asortiment van alle soorten deuren.
www.weekamp-deuren.nl
Albo Deuren
Voor al uw binnendeuren en buitendeuren. Op zoek naar een deur voor binnen of buiten? Check onze website.
www.albodeuren.nl
Northgo deuren
Norhtgo Deuren is de enige Nederlandse fabrikant die alle deuren zelf produceert. Norhtgo heeft de grootste collectie aan buitendeuren en binnendeuren.
www.northgo-deuren.nl
Horizon deuren
Het Horizon deurenassortiment biedt een zeer uitgebreide keuze binnen- en buitendeuren, deurbeslag, deurlijsten en bijhorend glas.
www.horizondeuren.nl
Ramalux
Specialist in kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, serre en veranda. Informatie over het bedrijf en de producten.
www.ramalux.nl
advertentie
Austria deuren
De deurensite van Nederland, voor deuren, binnendeuren, buitendeuren, voordeuren en deuraccessoires.
www.deuren.nl
Minimal Schuifdeursystemen
Dit bedrijf verkoopt schuifdeursystemen van topkwaliteit. Minimal Schuifdeuren is gespecialiseerd in schuifdeursystemen die gebruikt kunnen worden voor diverse doeleinden zoals inloopkasten maar ook als ruimtescheiding.
www.minimal-schuifdeuren.nl
Kunststof Deur
Op deze site is veel informatie te vinden over kunststof deuren. Een kunststof deur wordt zowel vaak gekozen als optie voor de buitendeur en als binnendeur.
www.kunststof-deur.nl
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.