Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

BadkamerStore
De goedkoopste badkamerwinkel van Nederland en BelgiŽ.
www.badkamerstore.nl
Sanizo Sanitair
Bij Sanizo kunt u terecht voor sanitair, het vergelijken van uw huidige sanitair offerte, advies en complete pakket aanbiedingen incl installateur. Sanizo combineert service, kwaliteit en prijs. Onze scherpe inkoopprijs is uw voordeel. Neem een kij
www.sanizo.nl
Douchecabine
Wij leveren als groothandel rechtstreeks aan de consument waarmee de vakhandel uitgeschakeld wordt en onze producten tegen een scherpe prijs kunnen worden aangeboden.
www.douchecabine.nl
advertentie
Sanitairwinkel
Sanitairwinkel levert badkamer sanitair zoals ligbaden, kranen, badmeubelen en alles op het gebied van douche.
www.sanitairwinkel.nl
Badkamerconcurrent
Badkamers, sanitair en douches tegen een concurrentiŽle prijs.
www.badkamerconcurrent.nl
Stopet Sanitair
Online verkoop van sanitair voor de badkamer.
www.stopet-sanitair.nl
Alles over Badkamers
De badkamer wordt vandaag de dag steeds vaker omgetoverd tot ultiem kuuroord.
www.allesover-badkamers.nl
Badkamersnel
Online winkel voor badmeubelen, baden, whirlpool en stoomcabines.
www.badkamersnel.nl
Bengshop
Internetwinkel voor sanitair, verwarming, huishoudelijke artikelen en gereedschap voor de klussende particulier en prijsbewuste consument die kwaliteit voor een redelijke prijs wil.
www.bengshop.nl
advertentie
Sani-Shop: sanitair
Sani Shop is uw leverancier van alle soorten en merken sanitair, baden, kranen, wanden, bad en douche bakken. Wij leveren verschillende merken zoals Plieger, Villeroy en Boch, Huppe, Duravit, enz. Alles voor uw badkamer kunt u hier vinden.
www.sani-shop.nl
Glazen douchedeuren
De website voor betaalbare douchecabines in glas.
www.badeninglas.nl
Mobiele Badkamer Verhuur
Bent u aan het verbouwen en wilt u toch genieten van een frisse douche? Dan kunnen wij u een oplossing bieden met toilet en douche verhuur.
www.badkamertje.nl
Resultaten: 18      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.