Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Reprint
Bestel hier uw etiketten en labels snel en voordelig.
www.reprint.nl
Stickerkoning
Wij drukken reclame die blijft plakken. We leveren de meest efficiente vorm van stickerreclame waar de prijs van adverteren niet tegenop kan.
www.stickerkoning.nl
Versteden Papier en Stempels Tilburg
Staat bekend om zijn enorm aanbod en variŽteit op het gebied van papierwaren, inpakpapier, disposables, feestversiering, gripzakken, stempels, etalagedecoratie, folderbakjes,...
www.verstedenpapier.nl
advertentie
Sticker.nl
Hier kan je terecht voor allerlei soorten stickers in diverse maten en vormen.
www.sticker.nl
Stickercompany
Producent van alle zelfklevende toepassingen op rol, op vel of los geleverd ook kleine oplagen.
www.stickercompany.nl
Holland Etiketten Service
Etiketten en bedrukt satijnlint in diverse modellen en kleuren.
www.hollandetiketten.nl
Right Time
Right Time biedt bedrijven de mogelijkheid blikjes energiedrank of flesjes water met een eigen logo te bedrukken.
www.righttime.nl
Verpakking Totaal
VerpakkingTotaal.nl is een handig portaal voor afnemers en producenten van verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Het adres voor al uw verpakkingen.
www.verpakkingtotaal.nl
Multicopy
De beste oplossing voor uw drukwerk.
www.multicopy.nl
advertentie
Etiket Nederland
Producent van zelfklevende etiketten. Tevens aanbod van barcode printers, weegschalen en barcodesoftware.
www.etiketnederland.nl
Etiket bv
pecialisatie in stickers en etiketten. Gevestigd in Moerkapelle.
www.etiketbv.nl
Hoekstra Drukkerij & Uitgeverij
Een alround grafisch bedrijf met een historie van meer dan 140 jaar (te Sint-Annaparochie).
www.hdu.nl
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.