Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Cultuur Excursies
Arti &enTulipani organiseert culturele excursies door heel Nederland rond actuele tentoonstellingen en exposities.
www.cultuurexcursies.nl
Stadswandeling En Fietstocht - Groningen
Paulienexcursions biedt u stadswandelingen en fietstochten over architectuur, geschiedenis, kunst, landschap en erfgoed in Groningen stad en provincie onder leiding van gids aan.
www.paulienexcursions.nl
Excursie
Hier vindt u gegarandeerd goede prijzen voor school en groepsreizen.
www.excaliburtours.nl
advertentie
Top Tours Amsterdam
Plan tours, excursies, rondleidingen en uitjes in hartje Amsterdam.
www.toptours.nl
Instituut Voor Internationale Excursies
Plan internationale excursies.
www.ivie.nl
Excursies op gebied luchtmacht
De vereniging bestaat uit burgers en militairen en heeft een bijzondere band met de Koninklijke Luchtmacht en verzorgt excursies en evenementen op luchtvaart gebied.
www.onzeluchtmacht.nl
Uhgt.nl - Excursies in Amsterdam
Plan excursies naar Amsterdam grachtenpanden, tuinen en hofjes.
www.uhgt.nl
Turkije Plaza
Turkije Plaza is het startpunt voor uw vakantie in Turkije. De site bevat foto's, excursies, recepten en praktische informatie over vakanties naar Turkije.
www.turkijeplaza.nl
Amsterdam Excursies
Van Aemstel Produkties organiseert excursies in Amsterdam.
www.amsterdamexcursies.nl
advertentie
Ravon
RAVON onderzoekt informeert en organiseert lezingen en excursies, promoot (ook door allerlei artikelen) adviseert en publiceert over reptielen.
www.ravon.nl
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.