Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

The Flying Bikes
Dit is de site van de fietscrossclub The Flying Bikes.
www.fietscross.nl
Brand-X
Hier bent u aan het juiste adres voor Nederlandse levering van Brand-X beschermingsproducten het motorcrossen, fietscrossen, downhillen, skateboarden, snowboarden en skiŽn en skeeleren.
www.bodyprotection.nl
KWC Kampen
Dit is de site van KWC Kamper Wieler Club.
www.kwc-kampen.nl
advertentie
Schijfbmx
Op deze website vindt u alle informatie over het Schijf BMX Factory Team.
www.schijfbmx.nl
The Wheely's
Dit is de site van de fietscrossvereniging The Wheely's.
www.the-wheelys.nl
F.C.C. Putten
Op deze site kan je als crosser foto's bekijken van afgelopen wedstrijden, die ZEKER de moeite waard zijn, of de uitslagen bekijken.
www.fccputten.nl
F.C.V. Geldermalsen
Op deze site vind u alle informatie van en over Fietscross ook wel bmx genoemd en natuurlijk alles van en over fietscross vereniging FCV Geldermalsen.
www.fcvgeldermalsen.nl
De Boscrossers
Fietscross club de Boscrossers uit Heiloo is een sportieve club aangesloten bij de KNWU en de N.F.
boscrossers.alkmaar.net
FCC Wheels - Veghel
Dit is de homepage van de fietscrossvereniging FCC Wheels uit Veghel.
fccwheels.ontheweb.nl/
advertentie
FCV Zoetermeer77
Hier vindt u informatie over fietscrossvereniging Zoetermeer 77.
www.fcvzoetermeer77.net
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.