Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Freeware Home
Gratis downloaden van meer dan 4000 programma's.
www.freewarehome.com
Gratis Software Site
Alles over gratis software en meer.
www.gratissoftwaresite.nl
Freeware Paleis
Freeware site met linken naar allerlei soorten gratis software in verschillende catagorieŽn.
www.freewarepaleis.nl
advertentie
Doy's Gratis Software
Echte gratis software (freeware), veel Nederlandse software.
freeware.doy.nl
Gratis Downloaden
Downloadplaats, een website waar men kan allemaal software en freeware kan downloaden. Een erg gemakkelijk overzicht.
www.downloadplaats.nl
Nederlandstalige Software
Gratis nederlandstalige software en handige nederlandstalige infopagina's
www.nederlandstaligesoftware.nl
De Freeware Pagina
Een overzicht van persoonlijk geselecteerde gratis software die op andere pagina`s niet vaak te vinden is.
www.pkort.nl/freeware
Gratis Software
Overzicht van gratis te downloaden software.
www.gratissoftware.nu
Gratis Software
Download gratis software voor je computer. Gratis Windows, Mac en Linux software. Sofware voor kantoor, multimedia, veiligheid, spellen en tools.
www.software.gratis-downloaden.nu
advertentie
BestFreeTools - Handige Tools
De downloadsite voor handige, gratis tools. Software dat je hier vindt is geheel gratis, getest en goedgekeurd door de thuisgebruiker zelf.
bestfreetools.freehostia.com
Pepermunt.net - Eerste hulp bij Internet
Snel antwoord op internetvragen en 1001 tips over muziek, video, foto's, chatten en games spelen op internet.
www.pepermunt.net/
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.