Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Verhalensite
Verhalen, teksten en gedichten kan je hier kwijt zowel over liefde, romantiek, erotiek, humor en allerlei andere onderwerpen.
www.verhalensite.com
Gedichtenweb
Eenvoudig gedichten zoeken of je eigen gedicht plaatsen.
www.gedichtenweb.nl
Kindergedicht
Lees kindergedichten, tips voor het schrijven van gedichten, stuur je eigen gedicht op.
www.kindergedicht.nl
advertentie
Gedichten Freaks
Ruim 5000 gedichten online.
www.gedichten-freaks.nl
1001 Gedichten
Op deze website kunt u eenvoudig een gedichtje zoeken en er zelf één inzenden. Ze zijn gerangschikt in diverse categorieën.
www.1001gedichten.nl
Gedichtenstad
Alle mooie gedichten zijn ingestuurd door onze bezoekers om gratis te kunnen lezen en gebruiken. Bij ons vind u geen honderden gedichten. Op deze site staan meer dan vierduizend gedichten, allemaal gecontroleerd op kwaliteit
www.gedichtenstad.nl
Lees Gedichten
Lees hier gedichten, maar post ook zelf gedichtjes!
www.leesgedichten.nl
Pigi.nl
Allerlei humoristiche teksten, gedichten en songteksten bekijken maar ook bestellen.
www.pigi.nl
Gedachten Gedichten
Site met gedichten voor allerlei gelegenheden.
www.gedachten-gedichten.nl
advertentie
Toekomst Investering
Hier kan u e-boeken downloaden tegen een lage prijs of kan u een eigen e-boek publiceren.
www.toekomstinvestering.nl
Angel's Gedichtensite
Site vol mooie gedichten en gedachten. U kunt hier tevens ook gedichten bestellen of plaatsen.
members.home.nl/couweleers
E-romance
Deze site gaat over gaat over romantiek, liefde, liefdesgedicht, aandacht.
www.e-romance.nl
Resultaten: 15      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.