Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Alles voor niks
Bestel spullen gratis en voor niets.
www.allesvoorniks.nl
Alles gratis
De grootste site voor gratis spullen en prijsvragen in Nederland.
www.allesgratis.net
Mega veel gratis
Site met mega veel gratis voor jong en oud.
www.megaveelgratis.tk
advertentie
Gratis Producten
Gratis producten en producten met korting. Overzicht van dagaanbiedingen, kortingscodes, proefabonnementen en freeware.
www.gratisvoordeel.nl
Freeware Paleis
Freeware site met linken naar allerlei soorten gratis software in verschillende catagorieŽn.
www.freewarepaleis.nl
Alles Gratiz
Gratis producten, spullen, aanbiedingen, prijsvragen en games.
www.allesgratiz.nl
Iedereen Geld
Deze site is gemaakt voor de bewuste consument. Hier vindt u alle websites met kortingen, voordelen, gratis producten, spelletjes, online winkels, eigenlijk alles wat leuk is.
www.iedereengeld.nl
Gratis Wereld
Diverse gratis producten, proefmonsters, spelletjes, prijsvragen, kortingsbonnen, geld terug acties en andere gratis dingen.
www.gratiswereld.nl
Mikado Online Winkel
Een selectie van links naar diverse onlinewinkels. Gratis drie e-books bij inschrijving op onze nieuwsbrief.
onlinewinkel.mysites.nl
advertentie
X Gratis
Gratis producten of stuur gratis sms berichten naar je vrienden.
www.xgratis.nl
Gratis Laptop
U zoekt een gratis laptop? Gratis bestaat niet. Wel kunt u redelijk goedkoop een laptop krijgen bij het afsluiten van een mobiel 1 a 2 jaar abonnement. Zelf heb ik op deze manier al twee keer een laptop gekregen.
gratislaptop.eigenstart.nl
Prijzenzolder
De nieuwste prijsvragen waarmee spetterende prijzen te winnen zijn alsook gratis artikelen.
www.prijzenzolder.nl
Resultaten: 26      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.