Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

AntivliegenShop Insecten Bestrijding
Heb je last van insecten? Met de insecten bestrijding methodes van Antivliegenshop kun je op een millieu vriendelijke manier eindelijk afkomen van alle insecten plagen in en rond uw huis.
www.antivliegenshop.nl
Inseltenwereld
In NatuurDoeCentrum Insektenwereld betreedt je de wereld van de insekten.
www.insektenwereld.nl
Nederlandse Entomologische Vereniging
Vereniging voor iedereen met belangstelling voor insecten, spinachtigen of duizend- en miljoenpoten.
www.nev.nl
advertentie
Insecten Fotosite
Foto's van allerlei insecten.
www.ahw.dds.nl
Veluwe Insecten
Foto's en informatie betreffende insecten op de Noordwest-Veluwe.
www.veluwe-insecten.nl
Insecten Eten
Wie zich verdiept in de wereld der eetbare insecten, komt fascinerende verrassingen tegen.
www.insecteneten.nl
Vlaamse Vereniging voor Entomologie
De Vlaamse Vereniging voor Entomologie is een wetenschappelijke vereniging voor de studie van insecten.
webh01.ua.ac.be/vve/Root/NLIndex.htm
Koninklijke Belgische Vereniging voor Entomologie
Vereniging met als doel het bestuderen van insecten.
www.kbinirsnb.be/srbe/nederlans/societe3.htm
Entomologie voor Beginners
Entomologie is insectenkunde. Het is de wetenschap die zich bezig houdt met insecten.
www.bijlmakers.com/entomology/begin_nl.htm
advertentie
Insecten Kweken
Een informatieve site over het houden en verzorgen van allerlei insecten.
www.geocities.com/insectenkweken
Insecten van Europa
Informatie over allerhande insecten.
ip30.eti.uva.nl/bis/insecten.php
Zoek een Wespenbestrijder
U heeft een wespenplaag, neem geen enkel risico en toets uw postcode in. Simpel en snel resultaat. Nu alleen nog bellen met een gecertificeerd wespenbestrijder uit uw omgeving.
www.zoekwespenbestrijder.n
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.