Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Koop een kasteel!
Altijd al in een kasteel willen wonen? Klik dan hier.
www.koopeenkasteel.nl
Ontdek een Kasteel
Als je op zoek bent naar een kasteel voor jouw feestjes... Klik dan hier.
www.ontdekeenkasteel.nl
Top kastelen
Hier vindt je een lijst van de top honderd middeleeuwse kastelen terug.
www.topkastelen.nl
advertentie
Kastelen
Verzamelde links over kastelen, paleizen, ....
kastelen.beginthier.nl
Jaar van het kasteel
De Nederlandse Kastelenstichting zet zich in voor het behoud van de Nederlandse kastelen en hun omgeving. Meer info vindt je op de site.
www.jaarvanhetkasteel.nl
Kasteel Ter Horst
De officiŽle site van Kasteel Ter Horst in Nederland.
www.kasteelterhorst.nl
Kasteel Valkenburg
De officiŽle site van Kasteel Valkenburg in Nederland.
www.kasteelvalkenburg.nl
Vakantiekasteel
De site van verblijf Chateau Morin in Frankrijk.
www.vakantiekasteel.nl
Kasteel Ardennen
Luxe kasteel in de Ardennen voor 20-40 personen. Unieke locatie voor een familiefeest, bedrijfsuitje, weekendjeweg of seminar.
www.kasteeldomein.com
advertentie
Springkastelen verhuur
Algemeen overzicht van sprinkastelenverhuur in zowel BelgiŽ als Nederland.
www.springkastelenverhuur.eu
Kasteel Coninxdonck
Coninxdonck is mťťr dan een kasteel: het is reservaat en oase, ingeplant in een groene zone van Gentbrugge tot aan de Schelde.
www.kasteelconinxdonck.com
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.