Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Rock Steady
Rock Steady Bussum is het klim- en buitensportcentrum van Midden-Nederland, waar je terecht kan van jong naar oud, van individu tot groep.
www.rocksteady.nl
Climbing Nieuwsarchief
Blijf op de hoogte van al het nieuws omtrent "klimmend" Nederland.
climbing.nl
WTC Klimmen
Dit is de site van de Wieler Trim Club Klimmen.
www.wtcklimmen.nl
advertentie
Yellow Stone
Informatie over het klimcentrum Yellow Stone in Roosendaal
www.yellow-stone.nl
Klimhal Nijmegen
Informatie over de klimhal in Nijmegen.
www.klimhalnijmegen.com
Klimzaal Wallstreet
Ontdek op deze site wat Klimzaal Wallstreet u allemaal te bieden heeft.
www.wallstreet-nv.be/home.htm
Klimzaal Future Sports Zottegem
Naast de 14-meter hoge zaal is er ook een lage klimzaal waar niet met touwen wordt gewerkt, maar wel met een zachte valmat. Gemakkelijker, veiliger en leuker kan niet.
www.futuresports.be/klimzaal.htm
Klimzaal
Dit is de officiŽle website met de geschiedenis, nieuws, activiteitenkalender, bestuur en administratie.
www.ronse.be/sport/klimzaal.htm
Muurklimmen in BelgiŽ: Klimzalen
In een klein landje als BelgiŽ zijn er wel wat klimzalen beschikbaar. Op deze site vind je een overzichtelijke lijst van klimzalen, opgesplits per provincie waarin deze gelegen zijn.
www.ping.be/~pin11245/klimmen/zalen.htm
advertentie
Resultaten: 9      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.