Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Biedplaats - Klussen en Vakmensen
Biedplaats voor klussers en vakmensen. Plaats uw klus en vakmannen doen u een bod.
www.biedplaats.nl
Huishoudtips
Informatieve website over schoonmaken en huishouden. Van handige huishoudtips en schoonmaaktips tot oplossingen voor de problemen in en om uw huis op het gebied van schoonmaken en huishouden.
www.schoonmaken-huishouden.nl
Klusvakman
Vakman nodig? Plaats gratis uw klus. Vakmannen doen u een bod. Vind de juiste vakman voor al uw klussen op deze site.
www.klusvakman.nl
advertentie
Klussen
Klustips voor boren, schilderen, repareren of verbouwen.
www.klussen.adviesplaats.nl
Vakman.nl
Vind de juiste vakman voor al uw klussen.
www.vakman.nl
Vakman Voor De Doehetzelver
Kluck is de vakman voor de doehetzelver met een geweldig assortiment gereedschap en materialen voor elke denkbare klus.
www.kluck.nl
De Klusmaster
Voor al uw klussen groot of klein.
www.deklusmaster.nl
Fan.tv | Woon- en Klusmagazine | Klussen
Bekijk alle uitzendingen van RTL Woon en Klusmagazine online.
www.klussenenwonen.nl
123 Kozijnen
Fabricage en montage van kunststof kozijnen. Aanbieder van producten zoals kunststof kozijnen, gevelbekleding en kozijnen glas.
www.123kozijnen.nl
advertentie
Werkspot
Voor klussen en klussers in Nederland.
www.werkspot.nl
Klusidee
Klusidee helpt de doe-het-zelver om klussen, reparaties en hobby projekten op een professionele manier aan te pakken.
www.klusidee.nl
Klus Vraagbak
Hints en tips bij het uitvoeren van al uw klussen in en om het huis.
www.klusvraagbaak.nl
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.