Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Beeldengalerie
De Beeldengalerie - kunstenaars tonen hun portfolio.
www.beeldengalerie.nl
Online Kunst Kopen
Online kunst kopen: schilderkunst, fotografie, beeldhouwkunst, installaties en toegepaste kunst.
www.kunstwerkkopen.nl
Lisa van Noorden Gallery
Ongewone portretkunst in olieverf, potlood en houtskool.
www.lisavannoorden.nl
advertentie
Kunstuitleen Tilburg
Kunstuitleen met schilderijen, beelden, zeefdrukken, tekeningen en linosnedes van Twan de Vos en Annelies van Biesbergen. Zij bieden hier hun kunstwerken ter verhuur en verkoop aan.
www.kunstuitleen-tilburg.nl
Galerie Donkersvoort
Galerie, beeldentuin en ateliers voor kunst en kunstzinnige vorming.
galerie-donkersvoort.kunstinzicht.nl
Beeldende Kunst
Een galeriewinkel groots en veelzijdig in glaskunst, wandobjecten, relatiesculpturen en kunstzinnige woondecoratie
www.artedesigno.nl/kunst/beeldende-kunst/
Gotscha
Beeldend kunstenaar, beeldhouwer-edelsmid.
www.gotscha.nl
De Kleine Schaal
Collectief van multi-discipelen, werkend aan (klein-)kunst, in beeld of geluid, stilte of volle beweging, kleur of zwart/wit of in andere combinaties.
www.dekleineschaal.nl
Meesters in Glas
Onze galerie staat vol met moderne glaskunst. We proberen zoveel mogelijk originele handgeblazen unica’s te verwerven.
www.meestersinglas.nl
advertentie
Abstracte Kunst in Zwolle
Mooie voornamelijk abstracte schilderijen, allen handgemaakt en met certificaat. Een mooi schilderij geeft warmte in uw huis of kantoor.
members.home.nl/jeannettevanwelie
Ans Bakker
Ans Bakker is beeldend kunstenaar, maakt glas en lichtobjecten.
www.ansbakker.nl
Kunst en Cultuur in Drenthe
Informatie over kunst in onderwijs, de regio's en kunst en jongeren in Drenthe.
www.kcdr.nl
Resultaten: 38      Pagina: 1  2  3  4 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.