Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Traveling
Hier vindt u een reisoverzicht van reisorganisaties en bestemmingen.
www.traveling.nl
Kies Reis
Exclusieve, aparte en exotische droomreizen.
www.kiesreis.nl
Super Lastminutes
De leukste reistips naar al uw favoriete vakantielanden: als het gaat om een volledige vakantie, een goedkope vakantie naar Turkije, een villa met zwembad in Frankrijk, een lastminute vakantie naar Spanje, Portugal of Griekenland.
www.vakantieverlangen.nl
advertentie
Wereldreisgids
Online reisgids voor stedentrips, een weekendje weg, korte en lange vakanties en rondreizen over de hele wereld.
www.wereldreisgids.nl
Last Minutes
Op zoek naar een goedkope last minute vakantie? Vandaag boeken, morgen vertrekken? Boek snel uw lastminute met Sunjets, tegen zeer voordelige prijzen.
www.sunjets.com
LekkerVakantie.nl
Onafhankelijke vakantieportal op internet. Daardoor vindt u bij ieder vakantieland de juiste links.
www.lekkervakantie.nl
Groepsrondreis
Verre reizen individueel of in groepsverband.
www.groepsrondreis.com
Stap Is Uit
Op zoek naar een leuk uitstapje? Hier vindt u het uistapje naar wens.
www.stapisuit.nl
Bungalowpark Overzicht
Hier vind u een overzicht van alle lastminutes, arrangementen en aanbiedingen van alle vakantie- en bungalowparken.
www.bungalowparkoverzicht.nl
advertentie
Expedia
Reisbureau voor goedkope vliegtickets, vakanties, hotels en lastminutes.
www.expedia.nl
Vliegtickets.com
De eenvoudigste manier om snel en voordelig last-minute vliegtickets te zoeken en te boeken.
www.vliegtickets.com
Bungalowstunts
Top bungalows tegen stuntprijzen et de best last minutes online te boeken.
www.bungalowstunts.nl
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.