Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Loodgieter Info
Een zo compleet mogelijk overzicht van loodgieters in Nederland.
www.loodgieter-info.nl
Klusvakman
Vakman nodig? Plaats gratis uw klus. Vakmannen doen u een bod. Vind de juiste vakman voor al uw klussen op deze site.
www.klusvakman.nl
Schut Sanitair
Naast een grote sanitair showroom is Schut gespecialiseerd in loodgieterij en installatiewerk (te Naaldwijk).
www.schut-sanitair.nl
advertentie
Loodgieters vergelijken
Op zoek naar een loodgieter voor onderhoud of reparatie van dakbedekking, riolering, sanitair of verwarming? U kunt hier snel en eenvoudig meerdere loodgieters zoeken en vergelijken.
www.loodgieters-vergelijken.nl
Loodgieters informatie
U kunt hier snel en eenvoudig meerdere loodgieters vinden in uw regio, die u graag helpen bij het plaatsen en installeren van badkamers, toilet, centrale verwarming en waterleiding.
www.loodgieters-informatie.nl
Loodgieters Centrale
Repararatie loodgieter amsterdam onderhoud nieuwbouw ALC kan het allemaal.
www.loodgieterscentrale.nl
Van Steen Loodgieters
Van Steen Loodgieters. De loodgieter van Zaanstad en omgeving.
www.vansteenloodgieters.nl
Loodgieter Gids
Bent u als particulier op zoek naar een vakbekwame loodgieter in Nederland ?
www.loodgieter-gids.nl
DLP Loodgieters
Als loodgietersbedrijf zijn wij actief in de nieuwbouw, verbouw en renovatiesector zowel op de particuliere als bedrijvenmarkt.
www.dlploodgieters.nl
advertentie
Rioolservice
Uit de inmiddels duizenden verstoppingen die Rioolproblemen.nl heeft verholpen is gebleken dat in veel gevallen een verstopping het directe gevolg is van een defect in de afvoerleiding.
www.rioolproblemen.nl
Loodgieter Teun
De website van loodgieter Teun biedt alles wat u nodig heeft wanneer u opzoek bent naar een vakman.
www.loodgieterteun.nl
Loodgietersbedrijf Kamphues
Voor al uw dakwerk, zinkwerk, sanitair en andere kluswerkzaamheden.
www.loodgietermarco.nl
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.