Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Makelaars Vergelijken
Gratis offertes aanvragen, prijzen en services vergelijken van makelaars.
www.makelaars-vergelijken.nl
Riant Makelaars Groningen NVM
Makelaarskantoor in Groningen, lid NVM. Specialist in aankoop, verhuur, taxaties en verhuur. Maak kennis met de aankoopservice van Riant Makelaars.
www.riantmakelaars.nl
Provincie Makelaars
Alle makelaars van Nederland op een rijtje. Makelaars zijn verdeeld in provincie's en plaatsen.
www.provinciemakelaars.nl
advertentie
Raats Vastgoed
Goed hoeft niet duur te zijn. Verkoop van uw woning, als aankoop makelaar, voor taxaties, voor hypotheken, voor huren of verhuren en voor alle vragen over wonen!
www.raatsvastgoed.nl
Woningkoning
Particulieren en makelaars kunnen hun woning online adverteren op deze website.
www.woningkoning.nl
Vastgoed Spanje
Makelaar voor spaans en portugees vastgoed.
www.costa-blanca.nl
NICLA Property Consultancy
Makelaar in Spanje met aanbod in de Costa Blanca, Costa Calida en Costa de Almeria.
www.nicla.nl
Makelaar Spanje
Makelaarskantoor Interproperties staat garant voor een deskundige aan- of verkoop van uw huis in Spanje.
www.interproperties.nl
Makelaar Zuid-Frankrijk
Wij verkopen droomvilla's, appartementen en vakantiewoningen aan de Franse riviera.
www.azurvilla.nl
advertentie
Makelaars Amsterdam
Alle wooninformatie voor Amsterdam.
www.makelaarsteamsterdam.nl
Dimo
Zoekt u een huurwoning of koopwoning? Het aanbod van Dimo is afkomstig van makelaars, projectontwikkelaars en particulieren.
www.dimo.nl
Hovest
Uw partner voor (tijdelijk) huren en verhuren van woningen door heel Nederland. Hovest is de enige landelijke bemiddelaar voor huurders, verhuurders en makelaars op het gebied van huurwoningen in de vrije sector.
www.hovest.nl
Resultaten: 27      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.