Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Arcade Natuursteen
Met Arcade natuursteen haal je een uniek en levendig materiaal in huis. Arcade natuursteen heeft jarenlang ervaring in het leveren en plaatsen van natuursteen en keramische vloeren. Dit verzorgen wij met onze eigen stelploegen.
arcadenatuursteen.nl
RMI Rotterdamse Marmer Industrie
De Rotterdamse Marmer Industrie is gefundeerd in 1928 door de familie Ouwerkerk in Overschie.
www.rmimarmer.nl
Middag marmer
Als een van Nederlands grootste marmerspecialisten biedt Middag Marmer u de keuze uit wand- en vloertegels, leisteen en marmer.
www.middagmarmerentegels.nl
advertentie
Maximarmer
Gespecialiseerd in marmer, Belgisch hardsteen en graniet. De prijzen vindt u in deze website.
www.maximarmer.nl
Van der Valk - marmer en natuursteen onderhoud
Dit is de site van Van der Valk Natuursteen.
www.marmer-natuursteen.nl
MarMer Taxaties
Deze site bevat informatie m.b.t. tarieven en specifieke wensen over marmer taxaties.
www.marmertaxaties.nl
Korodoer Natuursteen
Leverancier van alle natuursteenproducten. Voor al uw natuurstenen vloeren, vensterbanken, aanrechtbladen en schouwen met branders.
www.korodoer.nl
Nibo Stone
Vakmanschap in natuurstenen tegels en natuurstenen vloeren van materialen zoals marmer, graniet en leisteen.
www.nibostone.nl
Pristone BV
Staat in voor vloeren, gevelbekleding en trappen.
www.pristone.nl
advertentie
Adel Marmer
Wij zijn importeur van hoogwaardig natuursteen uit Egypte. We importeren o.a. marmeren platen, vloeren en wandtegels alsook alle soorten marmer.
www.adelmarmer.nl
De Steenhouwer
Natuursteen aanrechtbladen, schouwen, dorpels, vensterbanken, vloeren, badkamers in hardsteen, marmer en graniet.
www.hardsteen.org
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.