Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Matras Kopen
Ruwette, een familiebedrijf, is meer dan 50 jaar geleden begonnen als beddenspeciaalzaak.
www.ruwette.nl
Informatie over Matrassen
De beste website voor objectieve informatie over matrassen. Door informatie te verstrekken over alle matrassen die op de markt zijn kunt u een goede, persoonlijke, keuze maken.
www.matras-matras.nl
Sampli
Matrassen voor de gezondheidssektor.
www.sampli.com
advertentie
De Matrassenfabriek
De matrassenfabriek produceert en levert op maat gemaakte matrassen van de beste kwaliteiten tegen een zeer snelle levertijd met de beste garanties. wij zijn gespecialiseerd in maatwerk.
www.dematrassenfabriek.nl
Iboxz.nl
Goedkope boxsprings zijn te koop in deze webwinkel.
www.iboxz.nl
Medischematrassen.nl
Medische matrassen, voor toepassingen in ziekenhuizen en rusthuizen (ook in BelgiŽ leverbaar).
www.medischematrassen.nl
RHF Royal Health Foam Matrassen
Maakt kwaliteits traagschuim matrassen en kussens voor de gezondheidszorg en voor particulieren.
www.healthfoam.com
Matras Factory
Matrassen in alle soorten en maten, ook voor camper en boot, boxspring combinaties etc.
www.matrasfactory.nl
Matras.info
Informatie over matrassen en vergelijkingen tussen verschillende soorten matrassen.
www.matras.info
advertentie
Donzen Dekbed
Specialist in kwalitatief hoogwaardige donzen dekbedden.
www.donzendekbed.com
Lion Beddenshop
Bij ons bent u aan het juiste adres voor: dekbedden, matrassen, overtrekken, hoeslakens, badgoed en alle aanverwante artikelen.
www.lionbeddenshop.nl
Traagschuim.info
Geeft onafhankelijke informatie over de verschillende soorten traagschuimmatrassen en schuim soorten.
www.traagschuim.info
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.