Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Gezondheidswebsite
Informatie over ruim 8000 geregistreerde medicijnen en ruim 6000 aandoeningen en medische termen.
www.consumed.nl
Bijwerkingen
Er zijn honderden soorten medicijnen. Al deze medicijnen kunnen veel verschillende soorten bijwerkingen hebben. Met deze website willen wij u informeren over deze eventuele nare effecten.
www.bijwerkingen.eu
Medicijn recensies
Op deze site kunt u samen met anderen uw mening delen over de medicijnen die u gebruikt.
www.medicijnrecensies.nl
advertentie
Mijn Medicijn
Patienten geven op deze site zelf hun mening over medicijnen. Zo kunt u medicijnen met elkaar vergelijken op basis van informatie die er echt toedoet: de informatie van de gebruiker.
www.mijnmedicijn.nl
Medicijn kosten
Op deze website kunt u informatie vinden over de actuele kosten van geneesmiddelen.
www.medicijnkosten.nl
Nefarma
Nefarma behartigt de belangen van de innovatieve geneesmiddelenfabrikanten bij totstandkoming van wet- en regelgeving.
www.nefarma.nl
MediCity
MediCity is een intermediair voor apotheek en drogisterij artikelen. Wij vergelijken voor u prijs en kwaliteit van artikelen, medicijnen en shops.
www.medicity.nl
Meldpunt medicijnen
Voor het melden van positieve en negatieve ervaringen van gebruikers van medicijnen.
www.meldpuntmedicijnen.nl
Apotheek.net
Hier kan je deskundig en persoonlijk advies krijgen over het gebruik van geneesmiddelen.
www.apotheek.net
advertentie
Digitale apotheek
De Digitale Apotheek Nederland is een officiƫle apotheek, waar vandaan alle activiteiten worden gecoƶrdineerd.
www.medicijnen.net
Diergeneesmiddelen-toebehoren
Diergeneesmiddelen en toebehoren biedt u alle medicijnen en andere toebehoren aan voor alle huisdieren en paarden.
diergeneesmiddelen.net
US Pharmacist
Engelstalige artikels en informatie voor apothekers.
www.uspharmacist.com
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.