Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Angelindedarkness
Erkende mediums en kaartlezers (ook voor zakelijke waarnemingen). Wij streven ernaar heldere en concrete adviezen te geven, zuiver en van hoge kwaliteit. Ook voor vragen over uw persoonlijke leven, kunt hier terecht.
www.angelindedarkness.nl
Astrolife Mediums
Zeer goede consulten door mediums en paragnosten door gebruik van tarot kaarten. Onze klanten hebben vaak vragen over relatie en toekomst, waarin onze experts gespecialiseerd zijn en zij kunnen u het juiste advies geven.
www.astrolife.nl
Orakelvraag.nl
spirituele coachen, mediums en paragnosten met helder advies.
www.orakelvraag.nl
advertentie
Spiritueel Advies
Wij geven advies op uw levensvragen of relatie of inzichten. Elke expert heeft zijn eigen kwaliteiten om u te mogen helpen en een stukje inzicht in uw leven te krijgen.
www.cosmosbel.nl
Helderziende Mediums
Is een paranormale en spirituele hulplijn waar u in contact kan komen met betrouwbare, helderziende mediums. Allen hebben vele jaren ervaring op het paranormale gebied. Zij zijn oprecht en eerlijk.
www.helderziende-mediums.nl
AstroPrognose.nl
Als je wat dwaars zit bel dan beste spirituele coachen voor advies.
www.astroprognose.nl
Mediums Catrina
Ik help graag mens en dier.
www.medium-catrina.nl
Cosmosbel
Gratis link pagina om te plaatsen met reclame voor mediums, paragnosten en helderzienden.
cosmosbel.startspot.nl
Betrouwbaar medium
Betrouwbaarmedium is een paragnosten telefoonlijn. Waar je vragen kunt stellen die door echte helderzienden, mediums, tarotisten en paragnosten worden beantwoord.
www.betrouwbaarmedium.nl
advertentie
Angel Spirits
Paranormale hulplijn die help luistert, eerlijk en oprecht is.
www.angelspirits.nl
Helderzienden Live
Heeft u een probleem waar u zelf niet uitkomt of zoekt u een luisterend oor? Bel dan naar onze spirituele medewerkers.
www.helderziendenlive.nl
John Goud Medium
Levert helderziend en paranormaal consult, dit houdt in: familierelaties, emotionele problemen, zakelijk advies, toekomstvoorspelling en spirituele healing.
www.johngoudmedium.nl
Resultaten: 22      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.