Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

BikeFactory.nl - Online Fietsen
Door een lange ervaring in de rijwielbranche en contacten met fabrikanten heeft Bikefactory zich sterk ontwikkeld in de verkoop van kwaliteitsrijwielen aan de consument en (rijwiel)handel.
www.bikefactory.nl
Sjef Klerken
Alles over mountainbiker Sjef Klerken.
www.sjefklerken.nl
MTB Kalender
De kalender met alle mountainbike evenementen.
www.mtb-kalender.nl
advertentie
Mountainbike Routes in Nederland
Het meest complete overzicht van alle Nederlandse Mountainbikeroutes.
www.mtbroutes.nl
Mountain bike Zuid Limburg
De Site voor mountainbike informatie uit Zuid Limburg en omgeving!
www.mtbzl.nl
Mountain bike travel
Mountainbiketravel biedt mooie locaties aan voor echte moutainbikefans. Het mountainbike mekka Houffalize is je misschien wel bekend, het is een heerlijke gebied voor sportieve weekenden.
www.mountainbiketravel.nl
Mountain bike clinic
Ervaren mountainbikers die in de mountainbikemethodiek zijn opgeleid, bieden u de mogelijkheid om kennis te maken met deze elementen van de mountainbikesport tijdens speciale mountainbikeclinics.
www.mtbclinic.nl
Bikelevel
Online shop voor mountainbikes en toebehoren.
www.bikelevel.nl/site/
Bike In
Mountainbikeschool in Oostenrijk waar beginners het mountainbiken leren. Gevorderde bikers kunnen samen met ervaren gidsen mooie tochten maken.
www.bike-in.at
advertentie
Mountainbike Plus
Magazine voor de sportieve mountainbiker met bikenews, fietstests, mountainbike routes, toertochten, marathons, onderdelen, enz.
www.mountainbikeplus.com
MTB Cursus
De specialist in het aanleren van mountainbike rijtechnieken.
www.mtb-school.com
Locat Events
Professionele partner in evenementen sinds 1990.
www.locatevents.com
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.