Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Internetwijzer BAO
Praktische gids voor het basisonderwijs en speciaal onderwijs.
www.internetwijzer-bao.nl
Het Nationaal Schoolreis Magazine
Alle pret- en attractieparken van Nederland, Duitsland en BelgiŽ handig bij elkaar gebracht in een overzicht. http://www.schoolreis.nl
www.schoolreis.nl
Nederlandse Taal
Hier vind u uitleg over spellingregels van de de Nederlandse taal.
www.nederlandsetaal.nl
advertentie
Outplacement voor het Onderwijs
Onderwijs-Herstart is het outplacement bureau voor kandidaten uit het onderwijs. Meestal is een nieuwe baan het doel van het outplacement traject. Dit kan zowel binnen als buiten het onderwijs werkveld zijn.
www.onderwijs-herstart.nl
Onderwijsklachten
Site met veel informatie en tips voor ouders met een klacht over het onderwijs over de procedures en met een persoonlijk verhaal.
www.onderwijsklachten.nl
De Onderwijsinspectie
Toezichthouder van het Nederlandse onderwijs en uitgever van jaarlijkse onderwijsverslagen, rapportages van scholen en de kwaliteitskaart.
www.onderwijsinspectie.nl
LCI
De website beschrijft leermiddelen voor basisscholen meer specifiek voor talen.
www.lci-info.com
Regelingen Onderwijs
Hier vind u alle wet- en regelgeving in het onderwijs.
www.sdu.nl/onderwijs
Cursus Spaans In Spanje
Spaanse talenschool Spanorama biedt mensen een leuke manier om snel en gedegen Spaans te leren.
www.spanorama.com
advertentie
Schoolcijfers Online
Je schoolcijfers kunnen veilig en snel ingezien worden op internet.
www.puntenlijst.eu
Docentplein
Verzameling waardevolle websites voor docenten.
www.docentenplein.nl
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.