Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Parachuteverzekering
De Graaf & Beuken Adviesgroep verzekert bijna alle amateur- sporten standaard mee. Parachutespringen, maar ook parapente, zeilvliegen, en vele andere sporten worden door ons wel gewoon meeverzekerd.
www.parachuteverzekering.nl
Skydive Zeeland
Skydive Zeeland is een paracentrum gelegen op de Zeeuwse eilanden. Door de combinatie van zee, rivieren en land is het uitzicht uniek voor uw tandemsprong-duosprong. U kunt hier met recht spreken van "a jump with a view".
www.skydive-zeeland.nl
Eric's chutestore
Je kunt bij Erik Chute Store terecht voor deskundig advies over de aanschaf van zowel gebruikte als nieuwe materialen die gebruikt worden door springers en vliegers.
www.erikchutestore.nl
advertentie
Parachute club Flevo
Onze gediplomeerde instructeurs, assistent-instructeurs, tandemmasters, cameramannen en piloten staan garant voor een onvergetelijk weekend in en boven Flevoland!
www.paraclub.nl
Nationaal paracentrum Teuge
Maak de sprong van je leven.
www.paracentrumteuge.nl
Paracentrum Texel
Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandemsprong wilt maken of al vele sprongen hebt, Paracentrum Texel heeft alles om uw sprong tot een succes te maken.
www.paracentrumtexel.nl
Blue side up
Leer zelf Skydiven! Ontdek die derde dimensie. leer zelf vliegen als een vogel!
www.bluesideup.nl
Parachute case
Parachute onderhoud en reparatie. Verkoop van parachutes en toebehoren.
www.parachutecase.nl
Skydive supplies
Skydive Supplies is de winkel in Nederland voor jouw parachute uitrusting.
www.skydivesupplies.nl
advertentie
Parachutisten Centrum Midden Nederland
Informatie over parachute springen, tandem springen, opleiding enz. Wil je zelf parachute leren springen dan kun je bij PCMN terecht voor een opleiding.
www.pcmn.nl/pcmnsite/
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.