Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Partyflock
Alles wat je wilt weten over feesten en uitgaan en de meest complete party agenda van Nederland.
www.partyflock.nl
Partyschip Succes
Partyschip voor alle gelegenheden. Stijlvol nostalgisch partyschip (trouwlocatie, uniek stoomorgel) voor een ouderwetse verwenning. Zeil het partyschip onder de partyschepen!
www.partyschipsucces.nl
Party Zone
Fuivenkalender voor Nederland en BelgiŽ met dj's streams en meer.
www.epartyzone.nl
advertentie
Van der Schoot Partyverhuur
Van der Schoot partyverhuur is een professioneel bedrijf en is zeer goed met het verhuren van horecabenodigdheden voor een geslaagd feestje.
www.schoothorecaservice.nl
Partyverhuur Oldenzaal
Tenten huren? Tafels huren? Stoelen huren? Partyverhuur Oldenzaal, is het adres om van uw tuinfeest, bedrijfsfeest, jubileum, bedrijfsborrel, beursinrichting of promotie-activiteiten een grandioos succes te maken.
www.partyverhuuroldenzaal.nl
PartySchipSucces
Een uniek twee-deks partyschip voor max. 110 gasten. Ons stoomschip als partyschip. Nostalgie, luxe en comfort; de sfeer laat zich nauwelijks in woorden vatten. Een chique en zeer exclusief luxe partyschip.
www.partyschipsucces.com
Partytrendz
Levert partywear, clubwear, lingerie en accessoires.
www.partytrendz.nl
Remon Party Centrum
Remon party Centrum ligt centraal in Nederland (nabij Gorinchem) en beschikt over diverse zalen met thema-decoraties.
www.remonpartycentrum.nl
Travel2dance.nl
Goedkope vliegtickets, jongerenreizen en partytrips.
www.travel2dance.nl
advertentie
Party Herberg 'Het Blesse Paard'
Voor alle feesten en partijen (te Stompwijk).
www.hetblessepaard.nl
Ticket Unlimited
Ticket Unlimited maakt het mogelijk om bij dat uitverkochte evenement te zijn.
www.ticketunlimited.nl
Feestgids
Feest vieren? Voor al uw feesten, fuiven, festijnen en festiviteiten naar de Feest Gids.
www.feestgids.com
Resultaten: 19      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.