Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

CF kunststoffprofile
Diverse kunststof profielen op voorraad. Heeft u een individueel profiel nodig? Dat is ook mogelijk.
www.cf-kunststoffprofile.de
CF kunststofprofielen
Dit bedrijf levert kunststof profielen voor de bouw.
www.cf-kunststofprofielen.nl
Kozijnen Ramen
Vind informatie over het plaatsen van nieuwe kozijnen en vervangen van ramen.
kozijnenramen.nl
advertentie
Ramalux
Specialist in kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, serre en veranda. Informatie over het bedrijf en de producten.
www.ramalux.nl
Jasno Shutters & Blinds
Levert exclusieve houten binnenluiken met verstelbare lamellen en houten jaloezieŽn. De shutters en blinds worden op maat voor u gemaakt en zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en vormen.
www.jasnoshutters.nl
Schuifpuien Informatie
Informatie over schuifpuien. Op deze website vindt u informatie over de verschillende soorten schuifpuien, prijsinformatie, leveranciers, reparatie, en meer.
www.schuifpuieninfo.nl
Bohaco ramen, deuren en serres.
Bohaco produceert, levert en monteert kunststof en aluminium ramen, deuren en serres. Tot haar assortiment behoren ook en monteert kunststof en aluminium ramen, deuren en serres.
www.bohaco.nl
Retbedekkersbedrijf Bron
Rietdekkersbedrijf Bron en Graansma zijn specialisten in rieten daken en het plaatsen velux dakramen.
www.bronrietdekkers.nl
Bot Ramen en Deuren
Bot Ramen en Deuren is het adres voor kunststof deuren ramen en met het monteren van uw nieuwe ramen en deuren is Bot Ramen & Deuren uw aanspreekpunt.
www.botramenendeuren.nl
advertentie
Van Dool Geveltechniek
Van Dool Geveltechniek levert vliesgevels, gevelbeplating, ramen en deuren en serres uitgevoerd in aluminium of staal.
www.vandool.nl
Kroon Kozijn Leerkes BV
Levert en monteert kunststof ramen, deuren, kozijnen, serres en dakkapellen onder VKG-keur met 15 jaar garantie.
www.leerkeskozijn.nl
Kunststof dakkapel-dakraam
Onafhankelijk advies ten aanzien van de aanschaf van een dakkapel of dakraam.
www.kunststof-dakkapel-dakraam.nl
Resultaten: 16      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.