Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Goedkoop Reizen
Op deze site worden diverse reisorganisaties aangeboden met bijzondere aanbiedingen. Veel reisorganisaties bieden de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de aanbiedingen. Kortingen wisselen elkaar snel af.
www.goedkoop-reizen.org
Reisgenoten
Plaats een oproep om medereizigers te vinden.
www.reisgenoten.net
Super Lastminutes
De leukste reistips naar al uw favoriete vakantielanden: als het gaat om een volledige vakantie, een goedkope vakantie naar Turkije, een villa met zwembad in Frankrijk, een lastminute vakantie naar Spanje, Portugal of Griekenland.
www.vakantieverlangen.nl
advertentie
Waarheen Op Vakantie
Links naar attractieparken, bezienswaardigheden, steden, musea, hotels, accommodaties, campings en nog veel meer.
www.waarheenopvakantie.nl
Reisbijbel
Informatie en verhalen voor reizigers.
www.reisbijbel.nl
1001 Reizen
Voor zowel een verre strandvakantie, dagje weg, een losse vliegticket of uw wintersport vakantie kunt u bij 1001-reizen terecht.
www.1001-reizen.nl
Reisgenoot Zoeken
Hier vind je eenvoudig, anoniem en veilig een leuke reisgenoot. Uiteraard gratis.
www.reisgenoot-zoeken.nl
GoingPlaces
Dé vakantiesite op internet. Handig en compleet.
www.goingplaces.nl
Beginvakantie
Startpagina over vakantie met vele links naar reisbureaus.
www.beginvakantie.nl
advertentie
Reizen Paleis: goedkope vakanties
Reizen Paleis selecteert elke dag handmatig de scherpste aanbiedingen van gerenommeerde reisorganisaties. Voor goedkope vakanties gaat u naar Reizen-Paleis.nl.
www.reizen-paleis.nl
Persoonlijke Inpaklijst
Doorloop snel de stappen en u hebt binnen een minuut een op maat gemaakte inpaklijst voor op vakantie.
www.inpaklijst.nl
Spaans Leren In Spanje
Vakantiecursussen Spaans aan de Costa Blanca/Costa Cálida inclusief of exclusief appartement/huis.
www.go-espanol.nl
Resultaten: 75      Pagina: 1  2  3  4  5  6  7 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.