Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Relatiegeschenken.nl
De leukste relatiegeschenken van Nederland en Vlaanderen bedrukken wij voor jou.
www.relatiegeschenken.nl
Giftbasket
Cadeaumanden voor alle gelegenheden: geboorte, verjaardag, huwelijk, zakelijke relatie of gewoon zomaar.
www.giftbasket.nl
Crystal Laserworks
Voor een uniek cadeau, relatiegeschenk of bijzonder aandenken: foto's met laser gegraveerd in kristal.
www.clwi.nl
advertentie
Maxitrading Promotieartikelen
Via deze webwinkel kunnen eenvoudig goedkope relatiegeschenken, promotieartikelen en give away's worden besteld. Veel populaire promotieartikelen, relatiegeschenken en premiums zijn inclusief prijs in de webwinkel terug te vinden.
www.maxitrading.nl
Happines-Co
Advies en verkoop van relatiegeschenken. Een geschenk moet een geschenk blijven, daarom biedt Happiness-Co talloze producten aan met een unieke geschenkverpakking naar wens.
www.happiness-co.nl
Van Helden: Relatiegeschenken
Bestel uw relatiegeschenken eenvoudig online bij Van Helden. Bedrukken van al uw promotieartikelen, premiums, business gifts, reclameartikelen en beursmateriaal.
www.vanhelden.nl
Total Business 2 Business
Unieke en custom made relatiegeschenken
www.tbtb.nl
LogicGift
Levert relatiegeschenken en promotieartikelen.
www.logicgift.nl
Wishfactory BV
Ruim 20000 relatiegeschenken online. We leveren snel en goedkoop.
www.wishfactory.nl
advertentie
Stravers Relatiegeschenken
Relatiegeschenken en USB-sticks gemakkelijk online bestellen.
www.stravers.nl
COW Relatiegeschenken
The COW Company is leverancier van op maat gemaakte relatiegeschenken en promotionele concepten.
www.cow.nl
Usbstick.nl
Groothandel in usb-sticks. Bedrukte usb-sticks als relatiegeschenk.
www.usbstick.nl
Resultaten: 32      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.