Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Fit Forum Fysiotherapie Amersfoort
Fysiotherapie, manuele therapie, revalidatie, pilates en fitness onder deskundige begeleiding van fysiotherapeuten bij Sportgezondheidscentrum Fit Forum Amersfoort
www.fitforum.nl
Hernia Kliniek
Heeft u een hernia en wilt u met een hernia operatie geholpen worden? Dan kunt u kiezen uit verschillende operaties.
www.herniakliniek.nl
Rugpijn Weg
Pagina met info hoe rugpijn te behandelen.
www.rugpijnweg.nl
advertentie
Rugklachten Portaal
Hier vindt je een groot aanbod aan websites die handelen over rugklachten.
rugklachten.eigenstart.nl
Rugcentrum Baarn
Dit is de site van het rugcentrum in Baarn, maak hier een afspraak.
www.geenrugpijn.nl
Rugkliniek Iprenburg Nederland
Rugkliniek Iprenburg is een gespecialiseerde rugkliniek, met als speciaal aandachtsgebied de endoscopische herniachirurgie.
www.rugkliniek-iprenburg.nl
Rugaandoeningen
Hebt u rugproblemen en wilt u daarover eens in contact komen met lotgenoten?
www.rugaandoeningen.nl
Rugzorgkliniek
Een praktijk voor chiropractie die de nieuwste technologische ontwikkelingen in de gaten houdt.
www.rugzorgkliniek.nl
Rugschool
Deze informatieve portaalsite richt zich naar iedereen die rechtstreeks of onrechtstreeks met rug- en nekklachten te maken heeft.
www.rugschool.info
advertentie
Chiropractie voor Rug en Gezondheid
Lees meer over wat chiropractie is, wie wij zijn, hoe we patienten met rugklachten, nekklachten behandelen.
www.rugkliniek.com
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.