Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Schildersfabriek
Aan de hand van een opgestuurde foto wordt een handgeschilderd schilderij gemaakt van uw gezin, huisdier of welk onderwerp dan ook maar ook reproducties.
www.schildersfabriek.nl
Texel Creatief
Texel Creatief: pentekeningen, schilderijen en karakterpoppen.
www.jantexel.nl
Batavia aKademie
Natuurlijk tekenen en schilderen. Schilderworkshops voor kleine groepen. Zomercursus als vakantieactiviteit. Workshops op locatie op vrijwel iedere locatie naar wens of via ons locatieaanbod.
www.batavia-akademie.nl
advertentie
Hotart.nl: Rob Keller
Maakt kunstwerken op bestelling van ieder denkbaar onderwerp.
www.hotart.nl
Kunstschilder Gerrit Kristalijn
Atelier Roodborstje is het atelier van kunstschilder Gerrit Adriaan Kristalijn.
www.atelierroodborstje.nl
BlikOpKunst
De online kunstgalerie voor kunstenaars en kunstliefhebbers. Via deze website zijn foto’s en schilderijen beschikbaar voor verkoop.
www.blikopkunst.nl
Buitenschilderwerk
De Binnenschilder is een schildersbedrijf dat is gevestigd in Amersfoort. Wij kunnen een breed scala van schilder- en wandafwerkingswerkzaamheden aanbieden. Waar nodig wordt kit weggesneden en vervangen.
www.debinnenschilder.nl
Kunsthandel Koning
Een kunsthandel en galerie voor kunst en toegepaste kunst. Wij zijn gespecialiseerd in schilderijen van Hollandse meesters uit de vorige eeuw.
www.schilderijen1850-heden.nl
Artami: Teken- en Schildersmaterialen
Artami is een zaak van kunstenaars en voor kunstenaars. In onze webshop vindt u alleen materialen waar wij zelf als kunstenaars achter staan.
www.artami.nl
advertentie
Kunstuitleen Tilburg
Kunstuitleen met schilderijen, beelden, zeefdrukken, tekeningen en linosnedes van Twan de Vos en Annelies van Biesbergen. Zij bieden hier hun kunstwerken ter verhuur en verkoop aan.
www.kunstuitleen-tilburg.nl
Lenie Spanjers
Het zijn lichte transparante monumentale schilderijen met hier en daar wat kleuraccenten.
www.leniespanjers.nl
Artstudio Gerda Jonker
Gerda Jonker, kunstschilder, natuurorganische schilderijen in olieverf. Tekeningen, litho's en pastels. Binnen mijn grens en ruimte...beweeg ik mij grenzenloos.
www.gerda-jonker.nl
Resultaten: 48      Pagina: 1  2  3  4 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.