Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Schoonmaakbedrijven
Vergelijk schoonmaakbedrijven voor het schoonmaken van kantoren, scholen en bedrijven. Gratis offertes aanvragen.
www.schoonmaakbedrijven-vergelijken.nl
J Cleaning Service
Wij doen het wassen van alle ramen zowel particulier als bedrijven. Met de tucker, ladder of eventueel met een hoogwerker. Tevens doen wij ook alle schoonmaakdiensten.
www.jcleaningservice.nl
Schoonmaakbedrijf De Parel
Schoonmaakdiensten voor particulieren, kantoorpanden en de foodsector in Leeuwarden en omgeving. Wij werken voornamelijk met de microvezelmethode omdat dit milieuvriendelijk, hygiŽnisch en efficiŽnt is.
www.schoonmaakdeparel.nl
advertentie
Intexso
Adviesbureau voor de schoonmaak. Beheer, kwaliteitscontrole, software, begeleiding, mutatiebeheer.
www.intexso.nl
A-Topservice
Zorgt voor schoonmaak van kantoren en bedrijfspanden in de regio noord-limburg , Noord Brabant, Gelderland.
www.a-topservice.nl
Tyclean
Tyclean uw schoonmaakbedrijf voor de regio Haarlemmermeer.
www.tyclean.nl
Schoonmaakwoede
Schoonmaakspecialist voor de particulier.
www.deschoonmaakwoede.nl
Python Schoonmaakbedrijf
Het professionele schoonmaakbedrijf in specialistische reiniging.
www.pythonschoonmaakservice.nl
Clean Property
Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij voor kleine en middelgroete kantoren in Den Haag.
www.cleanproperty.nl
advertentie
Delta Schoonmaakbedrijf
Delta Schoonmaakbedrijf is opgericht in 2001 en heeft ruime ervaring in het schoonmaken en schoonhouden van verschillende bedrijven en instellingen in Noordwijk en de regio Duin- en Bollenstreek.
www.deltapoets.nl
Aktief Schoonmaak
Aktief Schoonmaakdiensten is een flexibel bedrijf, dat zich kan beroepen op jarenlange ervaring in schoonmaken.
www.aktief-schoonmaak.nl
Fayadosu Handelsonderneming
Wij verzorgen catering voor feesten en partijen, bloemen en planten, webdesign, schilder- en schoonmaakwerkzaamheden, recycling van oud metaal, graveren van spiegels en glas en naildesign.
www.fayadosu.nl
Resultaten: 21      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.