Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Jeroen.com
Alles over zoekmachines en websitepromotie.
www.jeroen.com
SEO Consulting: Linkbuilding
Het inzetten van hoogwaardige linkbuilding zorgt voor een groei in vindbaarheid, Google rank, bezoekers en dus extra inkomsten. Wij zijn u hier dan ook graag mee van dienst. Neem contact op voor meer informatie.
www.seoconsulting.nl
WebFinder
Webfinder is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie.
www.webfinder.nl
advertentie
Internetpaleis: hoger in Google
Wilt u uw website hoger in Google en andere zoekmachines? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Internetpaleis uit Goes, Zeeland en vraag naar de resultaten.
www.internetpaleis.nl
Tenkate Internetmarketing
Staat in voor Google adwords campagnes, zoekmachine optimalisatie advies, internet marketing en webteksten.
www.tenkate-internetmarketing.nl
Doan: Zoekmachine Optimalisatie
Betaalbare website en zoekmachine optimalisatie voor midden- en kleinbedrijf (MKB).
www.doan.nl
Ron Wubs SEO
Ron Wubs Webdesign onderscheidt zich door persoonlijk contact en het maken van een vindbare website.
www.ronwubs.nl
Online Identity
Jong bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen van interactieve websites en het ontwikkelen van webapplicaties.
www.onlineidentity.nl
Vantuinen ICT
Levert ict-diensten in Noord-Nederland.
www.vantuinen-ict.nl
advertentie
Santhos Webdesign
Santhos is een internetbureau uit Meppel gespecialiseerd in webdesign, seo, usability en grafische vormgeving.
www.santhos.nl
Zoekme
Mogelijke klanten zijn naar uw product/dienst op zoek, maar vinden zij u ook? Gratis website analyse aanvraag. Een zoekmachine maakt geen onderscheid tussen een mooie of minder mooie website. Zoekmachines kijken wat er in de website staat.
www.zoekme.info
Seoptics
Verzorgd webdesign, webhosting, website optimalisatie en domeinnamen tegen lage tarieven en scherpe prijzen.
www.seoptics.nl
Resultaten: 18      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.