Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Serre 2000
Specialist voor serres, schuifdaken en aluminium puien.
www.serre2000.nl
Alles Over Tuinen
Genieten op zijn best met serre’s, zwembaden en tuinen.
www.allesover-tuinen.nl
Informatie over Serres
Informatieve websites over serres. Een serre of tuinkamer is meer dan zomaar een uitbouw. Het is de ideale overgang van binnen- naar buiten.
www.serreinformatie.nl
advertentie
Tuin, Terras en Serre
De website geeft uitgebreide informatie en tips over tuinen en serres. De site helpt u bij het tuinieren en het vormgeven van uw tuin of serre.
www.tuin-serre.nl
ACD Kassen
ACD Kassen is de leverancier voor uw kas, tuinkas, kweekkas, broeikas of hobbykas.
www.acd-kassen.nl
Serre Plan
Totaal concept in geheel Nederland.
www.serre-plan.nl
Kroon Kozijn Leerkes BV
Levert en monteert kunststof ramen, deuren, kozijnen, serres en dakkapellen onder VKG-keur met 15 jaar garantie.
www.leerkeskozijn.nl
Bohaco ramen, deuren en serres.
Bohaco produceert, levert en monteert kunststof en aluminium ramen, deuren en serres. Tot haar assortiment behoren ook en monteert kunststof en aluminium ramen, deuren en serres.
www.bohaco.nl
Alruco Serrebouw is de specialist in woonserres
Hier vind je hulp bij het ontwerp, ontwikkeling en realisatie van serres van betere kwaliteit.
www.alruco.nl
advertentie
Serbo Serre
Kies uw ontwerp en laat uw serre plaatsen.
www.serbo.nl
Ramalux
Specialist in kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, serre en veranda. Informatie over het bedrijf en de producten.
www.ramalux.nl
Euroserre
Fabrikant van tuinserres, kassen, zwembadoverkappingen en verandas.
www.euroserre.com
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.