Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Online Winkels
Het overzicht van Nederlandse en Belgische internet winkels met achtergrondinformatie over e-commerce.
www.online-winkels.com
Winkeloverzicht
Winkeloverzicht.com is het grootste online winkeloverzicht van Nederland en BelgiŽ.
www.winkeloverzicht.com
Shop Start
Alles vind je hier: Online winkels, aanbiedingen, kortingen en specials.
www.shop-start.nl
advertentie
Looking4
On-line Winkelcentrum vol kwaliteitsaanbiedingen en gadgets.
www.looking4.nl
Sjanne
Exclusieve damesmode.
www.sjanne.nl
Begin Winkelen
Uitgebreide, handige online winkel index.
www.beginwinkelen.nl
Shoppen in Londen
Alles wat je wilt weten als je gaat shoppen in wereldstad Londen. De hoofdstad van Engeland is gemakkelijk te bereiken vanaf Nederland per ferry, vliegtuig of trein. En een geschikte overnachting in Londen is gemakkelijk te vinden.
www.shoppenlonden.nl
Best of Shopping
Gebruik deze site als u lekker wilt shoppen vanuit uw stoel zonder de deur uit te gaan.
www.bestofshopping.nl
Acties Online Webshops
Interessante acties & kortingen bij Nederlandse webshops. Inspiraties en ideeŽn voor online winkelen.
www.actiesonlinewebshops.nl
advertentie
Top Tien Winkels
Winkel portaal met alleen de beste online winkels. Bezoekers kunnen zelf de winkels beoordelen.
www.toptienwinkels.nl
Mega-shoppingcenter.com
Europees shoppingcenter. Met informatie van verschillende online shops per land.
www.mega-shoppingcenter.com
Primark Online
De primark shop log voor Primark fans. Primark is ťťn van de meest populaire kledingketens in Nederland en inmiddels ook andere landen in Europa.
www.primarkonlineshop.eu
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.