Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Winkeloverzicht
Winkeloverzicht.com is het grootste online winkeloverzicht van Nederland en BelgiŽ.
www.winkeloverzicht.com
Home Shop
Wanneer u op zoek bent naar de beste webshops is deze site het ideale vertrekpunt voor online kopers. Online verkopers kunnen succesvol een webshop promoten een webwinkel aanmelden in de directory.
www.home-shop.nl
Koopjespakker.nl
Verzamelt voor u de actuele aanbiedingen van bekende winkels en producten van webwinkels.
www.koopjespakker.nl
advertentie
Winkel Toppers
Lekker thuiswinkelen bij de beste Nederlandse en Belgische internetwinkels.
winkeltoppers.nl
Shoppen in Londen
Alles wat je wilt weten als je gaat shoppen in wereldstad Londen. De hoofdstad van Engeland is gemakkelijk te bereiken vanaf Nederland per ferry, vliegtuig of trein. En een geschikte overnachting in Londen is gemakkelijk te vinden.
www.shoppenlonden.nl
Online Shopping Tips
Veilig kopen op het internet. Op deze website alleen veilige webshops. Wij beoordelen ze en u schrijft reviews. Tezamen maken zij internetshoppen veiliger. Wij registreren per bedrijf iedere verkoop via onze website.
www.onlineshoppingtips.nl
Wijnrek kopen? Wijnrekkenshop
Online speciaalzaak voor wijnrekken en wijnaccessoires, webshop met groot assortiment wijnrekken. U vindt hier design wijnrekken van bijvoorbeeld aluminium of kunststof, maar ook landelijke van metaal of gietijzer.
www.wijnrekkenshop.nl
Top Tien Winkels
Winkel portaal met alleen de beste online winkels. Bezoekers kunnen zelf de winkels beoordelen.
www.toptienwinkels.nl
Best of Shopping
Gebruik deze site als u lekker wilt shoppen vanuit uw stoel zonder de deur uit te gaan.
www.bestofshopping.nl
advertentie
Eerstehands
Eerstehands geeft een overzicht van online winkels die leveren in BelgiŽ en Nederland.
www.eerstehands.com
Winkelen
Handige site waar je goed on-line kan winkelen en werkelijk alles kan vinden.
www.winkelen.gerelateerd.nl
A Little Shop
A Little Shop verkoopt nieuwe jongenskleding van Amerikaanse topmerken.
www.alittleshop.nl
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.