Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Icandy Store
Icandy is een online webwinkel waar trendy sieraden wordt verkocht die handgemaakt zijn. Er is een ruime assortiment aan ringen,oorbellen, armbanden en kettingen beschikbaar.
www.icandy-store.com
Sieradenveiling
Gouden armbanden en kettingen, sieraden en juwelen.
www.sieradenveiling.nl
Zizz Webshop
Webshop met trendy bijoux, Finse design sieraden, hippe tassen en pashmina sjaals.
www.zizz.nl
advertentie
Wear 4 Fun
Online verkoop van sieraden en piercings: keltisch, wicca, gothisch, dolfijnen en meer.
www.wear4fun.nl
Sieraden en Kralen
Leuke site met trendy sieraden en kralen te bestellen zonder verzendkosten.
www.trendyshoppen.nl
LuMiDi
Handgemaakte sieraden, ook op bestelling.
www.lumidi.nl
Voordelige Sieraden
Keuze in kettingen, oorbellen, oorstekers, colliers, armbanden, ringen en hippe gadgets.
www.voordeligesieraden.nl
EARS Design
Handgemaakte sieraden van natuurlijke materialen: swarovski kristal, sterling zilver en vergulde kralen.
earsdesign.xs4all.nl
Webwinkel Exotiek
Webwinkel voor sieraden, sjaals, woningdecoratie, new age en religieuze produkten. Op alle bestellingen van artikelen bij Webwinkel Exotiek zijn de algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.
www.exotiek.nl
advertentie
Pasmani Byoux & More
In onze webwinkel vindt u diverse sieraden en diverse accessoires zoals tassen e.d. Onder de sieraden zijn een aantal zelfgemaakte, deze worden in principe maar eenmalig gemaakt.
www.pasmani.nl
Bijouplaza
Wij zijn een nieuwe webshop in bijou en cosmetica.
www.bijouplaza.nl
Sieraden Kado
Nikkelvrije en magnetische armbanden. Verder vindt u colliers uit de collectie Bulatti en medaillons.
www.sieradenkado.nl
Resultaten: 64      Pagina: 1  2  3  4  5  6 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.