Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

June's Dromenvangers
Dromenvangers op aanvraag met helende edelstenen. Heb er geen op voorraad. Maak ze met al uw wensen op maat. Ik leg al 30 jaar dromen uit en vond het een goed idee om ze dan ook maar te vangen.
www.dromenvangersjune.com
Praktijk Cranio Carpe Diem
In de praktijk worden verschillende therapieen gegeven o.a. cranio sacraal wat een goede manier is om snel te werken.De klacht wordt d.m.v. het bindweefsel behandeld, waardoor je lichamelijk en emotioneel verbetert.
www.praktijkcraniocarpediem.nl
Ayahuasca Ceremonies Innerlijke-reis
Innerlijke-reis voor begeleiding bij Ayahuasca ceremonies voor persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, spirituele groei, emotionele en fysieke heling.
innerlijke-reis.nl
advertentie
Op Zoek Naar Jezelf
Spirituele en paranormale site. Kennis opdoen door spirituele boeken te lezen is op zich niets mis mee. Maar hou er rekening mee dat het enkel kennis is. Het wordt pas wijsheid als je er iets mee doet.
www.opzoeknaarjezelf.nl
Sensora Hulp- en Advieslijn
Voor een telefonisch consult met een paragnost, creatief dynamisch lifecoach, jobcoach, tarotist, numeroloog of voedingstherapeut. Sensora werkt met gediplomeerde en ervaren hulpverleners.
www.sensora.nl
Paragnost & Job- en Ondernemerscoaching
Sensora is de website van Monica: paragnost, tarotist, numeroloog en job- en ondernemerscoach. Zeven dagen per week telefonisch bereikbaar voor online coaching en/of een paranormaal consult.
www.monica-paragnost.nl
Medium Pauline
Ik ben Pauline en ik ben er voor jou om te helpen als je even niet meer weet hoe nu verder. Mijn diepste wens is om jou weer zelfstandig de kracht terug te laten krijgen.
www.medium-pauline.nl
Esoterisch genootschap
Het doel van het esoterisch genootschap is het een laten worden van alle spirituele en esoterische stromingen ter wereld.
www.esoterischgenootschap.nl
Spirituele Jongeren
Hier vinden jongeren de informatie de ze zoeken over spiritualiteit. Er is ook een chatbox en forum aanwezig.
www.spirituelejongeren.nl
advertentie
Centrum voor Spiritualiteit-Filosofie
Informatie over lezingen, cursussen, satsangs en symposia in het kader van Advaita Vedanta, Boeddhisme en overige oosterse en westerse filosofie en spiritualiteit.
www.spiritualiteit-filosofie.nl
Spirituele Kunst Nimis
Margreet Falconer-Atlee schildert in opdracht gidsen- en zielsportretten, ook schildert zij prachtige Boeddha's.
www.spirituelekunstnimis.nl
Spiritueel Trefpunt
Over spiritualiteit, esoterie en gezondheid.
www.spiritueeltrefpunt.nl
Resultaten: 22      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.