Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Ad Aware
Spyware van Lavasoft.
www.lavasoftusa.com
Spywaretips
Informatie, tips en downloads op het gebied van spyware, anti spyware software en spyware verwijderen.
www.spywaretips.nl
Kaspersky
De officiŽle site van antivirus-software, antispyware-software producent Kaspersky.
www.kaspersky.nl
advertentie
Spyware Links
Een zeer goede, uitgebreide portaalsite over spyware. Hier vindt u zeker wat u zoekt.
spyware.goedbegin.nl
NOD32 Antivirus
Door de heuristische detectie scant NOD32 op viruskenmerken en ontmaskert bedreigingen zonder dat het een update nodig heeft.
www.koopnod32.nu
Veilig Online
Website over computerbeveiliging met informatie en nieuws.
www.veilig-online.com
PC Bedreiging
Nuttige informatie over het verwijderen en detecteren van Spyware. Ontdoe u van spyware, malware, adware en andere parasieten.
nl.pcthreat.com
Hijack Helper
Forum met informatie en hulp over spyware, virussen en spam.
www.hijackhelper.com
MP3z
Links naar websites die MP3's aanbieden en mogelijkheid om software te downloaden.
www.mp3z.nl
advertentie
Resultaten: 9      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.