Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Astrotherapeut
Gert Verhoeff is een astroloog-therapeut en geeft horoscooplezingen, therapeutische consulten en cursussen in Nederland en BelgiŽ.
www.astrotherapeut.nl
Meerveld Osteopathie
Meerveld Osteopathie is een osteopathiepraktijk met vestigingen in Leiden, Zoetermeer en Lisse.
www.meerveldosteopathie.nl
Mijn Therapeut
De site voor online paramedische begeleiding, gericht op herstel van uw lichamelijke klachten.
www.mijntherapeut.nl
advertentie
Natuurgeneeskundig Therapeut
Lisette Timmermans, praktijk voor Natuurgeneeskunde te Delft. Holistische werkwijze mbv voedingsadvies, irisopie, massage, kruiden en colonhydrotherapie.
www.lisette-timmermans.nl
Beroepsorganisatie Therapeuten
BATC zet zich in om de consulten en behandelingen door zorgverzekeraars te laten vergoeden.
www.batc.nl
NVMT
Nederlandse vereninging van manuele therapeuten.
www.nvmt.nl
Alternatieve Hulpverleners
Op deze site vindt u een overzicht van alternatieve genezers en therapeuten.
www.alternatievehulpverleners.nl
ReLife
Hier bent u aan het juiste adres voor hulp bij depressies en fobieŽn.
www.relife.nl
Geestrijk
De website van Praktijk voor Transpersoonlijke Therapie, dromen en geestelijke natuur in Bree. Dromen zijn nog steeds een specialiteit en aan dit onderwerp wordt op deze pagina's extra aandacht gegeven.
www.geestrijk.nl
advertentie
Therapeutenwijzer
Zoekmachiene om therapeuten in Nederland te vinden.
www.therapeutenwijzer.com
Fons Verhoelst
Klinisch en gezondheidspsycholoog, seksuoloog en psychotherapeut.
www.verhoelst.com
Integrale Therapie
Voor gesprekstherapie, hypnotherapie, ontspanningstraining, counselling en familieopstellingen.
www.integraletherapie.com
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.