Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Provincie Makelaars
Alle makelaars van Nederland op een rijtje. Makelaars zijn verdeeld in provincie's en plaatsen.
www.provinciemakelaars.nl
Funda
Doorzoek een aanbod van meer dan 150.000 woningen.
www.funda.nl
Raats Vastgoed
Goed hoeft niet duur te zijn. Verkoop van uw woning, als aankoop makelaar, voor taxaties, voor hypotheken, voor huren of verhuren en voor alle vragen over wonen!
www.raatsvastgoed.nl
advertentie
Vastgoed Spanje
Makelaar voor spaans en portugees vastgoed.
www.costa-blanca.nl
Dimo
Zoekt u een huurwoning of koopwoning? Het aanbod van Dimo is afkomstig van makelaars, projectontwikkelaars en particulieren.
www.dimo.nl
Zeker en Vastgoed
Hier vindt je een groot aanbod aan vastgoed in Nederland.
www.zekerenvastgoed.nl
Vastgoed Hongarije
Koopwoningen in Hongarije.
www.vastgoedhongarije.nl
Makelaars Vergelijken
Gratis offertes aanvragen, prijzen en services vergelijken van makelaars.
www.makelaars-vergelijken.nl
Villa Javea
Luxe villa's in Javea, Moraira en omgeving (Spanje).
www.javeavilla.nl
advertentie
Beste Investering
Vastgoedbedrijf dat zich richt op TsjechiŽ en Slovakije.
www.beste-investering.nl
123 Vastgoed Spanje
Een gemakkelijke zoekfunctie zorgt ervoor dat u snel het gewenste vastgoed vindt.
www.123vastgoedspanje.nl
Bogtrader: bedrijfsruimte
Bied snel en eenvoudig een bedrijfsruimte te huur of te koop aan of zoek gratis naar kantoorruimte.
www.bogtrader.nl
Resultaten: 19      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.