Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Veiling Voor Nop
Hier kunt u gratis adverteren met tweedehands spullen in meer dan 30 categorieŽn.
www.veilingvoornop.nl
Handelexpert
Gratis advertenties plaatsen met link vermelding.
www.handelexpert.nl
Treffend Marktplaats
Gratis marktplaats waar allerlei vraag en aanbod van tweedehands en nieuwe artikelen bij elkaar komen.
www.treffend.nl
advertentie
Start-Traffic
De leukste manier om te kopen en te verkopen 24/7 op het Internet.
www.start-traffic.nl
Winkelkraam.nl
Gratis adverteren doet u bij Winkelkraam.nl. De jongste en snelst groeiende gratis advertentie site van Nederland. Open nu gratis uw eigen kraam.
www.winkelkraam.nl
Veling Start
Dit is de startpagina voor het kopen en verkopen op het internet. Zoek in alle grote veiling- en advertentiesites.
www.veilingstart.nl
Floraholland
Dit is de site van een van 's werelds grootste bloemenveilingen, met vijf vestigingen in Nederland, met informatie over de veiling voor kopers en telers, nieuws en vacatures.
www.floraholland.nl
Easylist
Advertenties plaatsen op het internet met Easylist.nl.
www.easylist.nl
Veilplaats
Dit is een zeer snel groeiende gratis veiling site.
www.veilplaats.nl
advertentie
Lastminute Veiling
De LastminuteVeiling is helemaal gratis. Het betreft een veiling bij opbod. Dit wil zeggen dat we elke veiling begint met een prijs van slechts 5 euro. De reizen die geveild worden zijn altijd voor twee personen.
www.lastminuteveiling.nl
Qoop
De grootste veilingsite van Nederland voor verzamelaars.
www.qoop.nl
Veiling Website
Dit is een veiling website met gratis advertenties en goedkoop aangeboden producten. U kan uw producten gratis veilen op deze internet veiling.
www.veilingwebsite.nl
Resultaten: 16      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.