Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Alles Over Verpakkingen
Het portaal van Nederland over verpakkingen.
www.verpakking.nl
Tassen van Multitas
Expert in plastic en papieren tassen met snelle levering.
www.multitas.nl
Verpakking Totaal
VerpakkingTotaal.nl is een handig portaal voor afnemers en producenten van verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Het adres voor al uw verpakkingen.
www.verpakkingtotaal.nl
advertentie
MK Multipak Verpakkingen
Kartonnen dozen en vele andere verpakkingen vindt u via Multipak.
www.multipak.nl
PalletsOnly: Palletmarktplaats
De marktplaats voor bedrijven die pallets willen kopen of verkopen. Hier koop of verkoop je je pallets zelf. Snel, makkelijk en goedkoop.
www.palletsonly.com
Dozenhal
Bedrijf dat goede gebruikte dozen opkoopt en deze dozen sorteert op maat en kwaliteit.
www.dozenhal.nl
Variapack
Specialist in verpakking voor voedsel en industrie.
www.variapack.com
Achilles Benelux B.V.
Producent van promotionele verpakkingen zoals kartonnen boxen, doos/deksel verpakkingen, multimedia verpakkingen en speciale ringbanden (te Geldermalsen).
www.achilles.nl
Decoma
Leverancier voor de verpakking van uw geschenken.
www.decoma.nl
advertentie
Krabbendam Kadoverpakking
De specialist op het gebied van kado- en geschenkverpakking en nog veel meer. Wij richten ons op bedrijven maar ook particulieren. U kunt bij ons op de site direct on-line kadoverpakkingen producten bestellen.
www.krabbendam-kadoverpakking.nl
Thuiswerk Centrale Monita
Traditionele thuiswerkcentrale gespecialiseerd in verpakkingen.
www.wijpakkenin.nl
Hoekstra Drukkerij & Uitgeverij
Een alround grafisch bedrijf met een historie van meer dan 140 jaar (te Sint-Annaparochie).
www.hdu.nl
Resultaten: 15      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.