Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Watersportverbond
Het Watersportverbond komt op voor de belangen van alle watersporters in Nederland. In totaal zijn er zon 500 verenigingen aangesloten .
www.watersportverbond.nl
Sevylo
Bent u op zoek naar een opblaasbare boot of kayak van hoogwaardige kwaliteit? Dan is een rubberboot of kajak van het merk Sevylor een uitstekende keuze! Op www.sevylor.nl vindt u onze complete collectie aan Sevylor producten.
www.sevylor.nl
Van Iersel Nautische Opleidingen
Van Iersel nautische opleidingen is een bedrijf in de nautische dienstverlening. We bieden praktijk vaarlessen aan. Tevens verzorgen we jacht transporten en captain service.
www.veiligophetwater.nl
advertentie
Bootland Watersport
Het adres voor al uw watersportartikelen: scherpe prijzen, snelle levering en een groot assortiment.
www.bootland.nl
Botenspeurder
Plaats gratis advertenties en voeg tot 4 foto's toe. In principe kunt u alles plaatsen, mits het gerelateerd is aan boten, watersport, recreatie etc. Ook voor evenementen, of als uw boot onverhoopt gestolen is, kunt u gratis adverteren.
www.botenspeurder.nl
MarineStore
Grote collectie watersportartikelen. Bekijk en bestel nu online.
www.marinestore.nl
Advitek
Watersportwinkel voor de maritieme professional. Neem contact op voor de inruilmogelijkheden.
www.advitek.nl
Watersport Weer
Watersport Weer is de internetsite waar je alle nodige weersinformatie kunt vinden om je zeiltocht of surfweekend te plannen.
www.watersportweer.nl
Watersport Almanak
Op deze site vindt u honderden artikelen over de watersport. Het aankopen van een zeiljacht, motorboot of sloep, maar ook over veiligheid voor de watersport, vaarregels en tips.
www.watersportalmanak.nl
advertentie
Watersport Paradise
Een paradijselijk aanbod aan boten, jetski's, trailers , motorboten, speedboten etc, kortom alles voor de watersport.
www.watersportparadise.nl
Zandbergen Watersport
Wij zijn een professionele full-service onderneming centraal gevestigd aan het Van Harinxmakanaal te Dronrijp. Een unieke locatie tussen de Waddenzee en de Friesche Meren.
www.zandbergenwatersport.nl
Van Rij Watersport
Internetwinkel voor de watersport Uitgebreide keus, scherpe prijzen
www.vanrijwatersport.nl
Resultaten: 15      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.